Strande London


 

Find ud af hvor de gode strande er i London

 

Selvom byen er mere berømt for dens charmerende grå himmel, kan du blive overrasket over at hører, at der er en række strande til rådighed for den besøgende, i London. Faktisk var det meget almindeligt i 1930'erne for Londonerne at solbade på kysten Themsen, som er i hjertet af byen! Besøgende burde tage en kort tur ud af byen til en af de populære badeby steder, tæt på London.

Southend er en af de mest besøgte af disse badebyer. Placeret der hvor Londons flod løber ud i havet i det sydøstlige England, kan man sagtens finde denne badeby via jernbane, bus eller bil direkte fra centrum af byen, som tager lidt over en time. Southend har den ære at være det sted, hvor verdens længste fornøjelse mole - snesevis af underholdning faciliteter, lige ved siden af sandstranden. Der er også en række mindre strande, der specialiserer sig i forskellige beskæftigelser, for eksempel en familie dag med vandsport, såsom surfing. Der er også en bred vifte af butikker i byen for stille alle dine shopping behov.

Brighton er en anden meget populær ferieby, som tiltrækker omkring otte millioner turister hvert år. Det er lidt tættere på London, end Southend, med tog tager det kun 50 minutter. Ud over at give en stor mulighed for at slappe af på denne lange strand, har strandpromenaden området et fantastisk udvalg af barer, restauranter, diskoteker og andre underholdningsmuligheder. Hvis du kommer i maj, kan du fange nogle store kulturelle forestillinger i løbet af Brighton Festival, Storbritanniens næststørste Kunst Festival.

Elverbrn legetj