Golf London


Spil Golf i London

Som alle ved, er United Kingdom hjemsted for golf. London er ingen undtagelse. London har en række top golf muligheder rundt omkring i byen. Uanset om du ønsker en runde på en klassisk bane eller en hurtig ni hullers, kan du finde det hele her i London.

London Golf Club - golf bane London

Stansted Lane, Ash, Nr. Brands Hatch, Kent TN15 7EH, 44 01474879899, www.londongolf.co.uk
Med to mesterskabsbaner designet af den verdensberømte golf spillere Jack Nicklaus, er denne golfklub et sandt paradis for golf elskere. Ligger lige ved hovedvejen, kun 50 minutters kørsel fra centrum af byen, er det en meget tilgængelig mulighed for topklasse golf. Den topmoderne International golfbane er fyldt med svære, udfordrende huller. Det privilegium kommer ikke billigt, priser varierer fra 64 € midt i ugen om vinteren til € 128 i weekenden om sommeren.

Hampton Court Palace - golf bane London

Hampton Wick, Kingston-upon-Thames, KT1 4AD, 44 02089772658, www.hamptoncourtgolf.co.uk
Beliggende kun 30 minutter fra det centrale London, er denne luksuriøse golfbane, som var Kong Henry VIII's tidligere ejendom, en rigtig forkælelses for enhver golf elsker. Bygget i 1895, har banen spredt mange forskellige og besværlige fairways for at gøre det til en interessant runde. Klubhuset huser en restaurant og bar. Priserne er 35 € midt i ugen, og 45 € i weekenden. 18 huller, par 71.

Hertugerne Meadows Golf Club - golf bane London

Great Chertsey Road, London W4 2SH, 44 02089950537, www.dukesmeadows.com
Hvis du ønsker at spille golf under i din ferie til London, er denne ni-hullers golfbane en sand skjult perle. Beliggende ved siden af floden Themsen i West London, er denne smukke bane et godt sted at komme til en hurtig runde under dit ophold. Der er også 12 fuldt uddannede instruktører klar til at hjælpe dig med at forbedre dine golf evner. Priserne er 12 € midt i ugen, og 16 € i weekenden.

Richmond Park Public Golf Course - golf bane London

Roehampton Gate, Priory Lane, London SW15 5JR, 44 02088763205, www.richmondparkgolfclub.org.uk
Denne golfbane er en god mulighed, for rejsende der er på et budget. Priserne er bare 23 € midt i ugen, og 26 € i weekenden. Du kan endda få en sen eftermiddag runde for den nedsatte pris af 12 €. Det er ikke fordi du får mindre pga. den lave pris - parkens to velholdte golfbaner tilbyder en god blanding af bakket enge og spredte skove.

Elverbrn legetj