Biludlejning London

Find den bedste og billigste mulighed for Biludlejning i London
Der søges for bedste biludlejningspris blandt mange biludlejningsselskaber blandt andet disse:

Søg biludlejning London


 

Information omkring biludlejning London

Når det kommer til at leje en bil i din ferie, er det ret enkel at arrangere i London. Heathrow Lufthavn, for eksempel, tilbyder biludlejning fra otte top mærker på hver af sine fem terminaler. For at få de bedste tilbud, bør du prøve at bestille på forhånd online. En primær model bør koste dig omkring 120 € pr. dag.

Når du kører, vil du finde ud af at kørsel i London er mere eller mindre det samme som derhjemme. Hastighed skilte vil være i miles, så sørg for at dobbelttjekke på dit speedometer, som skulle have både miles og kilometer. Sørg for at bringe et kort over byen med dig, eller du kan få en bil med GPS-navigation, for et ekstra gebyr.

En vigtig ting at huske om din udlejningsbil, er, at byen har en obligatorisk trængselsafgift, der gælder for alle biler ind i centrale byområde. Gebyret, der er € 6, giver dig ret til at køre hvor som helst i den centrale zone så meget som du har lyst til i 24 timer. Du kan betale afgift nemt via en række metoder, herunder online, via telefon, via SMS eller personligt på en række detailforretninger rundt i byen.

Med din udlejningsbil, kan du nu tage glæde af United Kingdoms store motorveje, og derfor tage på en heldagstur ud af byen. Akademiske centre som Oxford og Cambridge, det kongelige overdådighed af Windsor Castle og den gamle historie af Stonehenge er alle inden for en dags kørsel fra London.

 

Elverbrn legetj