Attraktioner i London


Mange attraktioner i London

Når du er i den britiske hovedstad, mangler du aldrig et interessant sted at besøge, uanset hvor mange gange du har været i denne berømte by. Uanset om du er interesseret i kunst, historie, sport eller arkitektur, kan du finde det hele her, plus mange flere store London attraktioner.

Buckingham Palace

Buckingham Palace Road / The Mall, London SW1A 1AA, 44 02077667300, www.royal.gov.uk
Den officielle bolig i London som tilhøres den britiske dronning - Buckingham Palace - er et af de mest berømte huse i verden. Du kan besøge 19 overdådigt udsmykkede værelser her i, som også er hovedkvarteret for det britiske monarki, velkommer 50.000 mennesker hvert år til sine officielle arrangementer. Samt de fineste møbler, er disse værelser udsmykket med klassiske kunstværker af berømte malere som Rembrandt, Rubens og Poussin. Kom i løbet af sommeren, og du kan se det berømte vagtskifte gratis udenfor slottet klokken 11:30 hver dag. Entré € 17,50, med rabat for studerende og pensionister.

Tate Modern

53 Bankside, London SE1 9TG, 44 08719713781, www.tate.org.uk
Intet besøg i den britiske hovedstad ville være komplet uden at besøge denne attraktion, som er et af Europas førende gallerier for moderne kunst og samtidskunst. Sin fantastiske samling af omkring 60.000 kunstværker omfatter britiske værker fra 1500 til i dag samt en omfattende samling af international kunst fra de sidste 100 år. Hold øje med fantastiske mesterværker af Francis Bacon, William Blake og JM Turner. Da værkerne er udstillet i en tidligere kraftværk, er galleriet bygningen en attraktion i sig selv. Åbent dagligt fra 10:00 til 06:00, og indtil 10:00 på fredage og lørdage. Der er gratis adgang, undtagen for store særudstillinger.

The London Eye

Minster Domstolen, Westminster Bridge Road, London SE1 7JB, 44 08709908881, www.londoneye.com
Bygget til at markere ankomsten af det nye årtusinde, er London Eye hurtigt blevet en af de vigtigste attraktioner i London. Tre millioner mennesker kommer hvert år for at tage en 30-minutters tur på en 135-meter højt hjul, som giver en enestående panoramaudsigt over hele byen til en afstand op til 40 km. Det er nemt at få adgang med bus eller metro, og du kan nemt gå derhen fra Westminster området. Book online og du sparer 10 % rabat på deltagergebyret, som koster 32 € per person. Åbent dagligt fra 10:00 til 08:00 om vinteren og 10:00 til 21:00 om sommeren.

Madame Tussauds

Marylebone Road, London NW1 5LR; 44 0.871 894 3 tusind; www.madametussauds.com / London
Sandsynligvis den mest berømte voksmuseum i verden. Madame Tussauds er hjemsted for en bred og vidunderlig samling af ekstremt livagtige voks værker. Hvis du ikke har haft lejlighed til at møde dine foretrukne berømtheder, har du chancen nu til at stå ved siden af en meget livagtig model af ham eller hende på dette sjove museum. Hollywood-stjerner, sportsstjerner, verdens ledere og de største navne inden for musik er alle vist her. Dette museum har vist sig at være så populær, at de nu har globale afdelinger i New York, Shanghai, Hollywood, Hong Kong, Las Vegas, Washington DC, Amsterdam og Berlin. Bestil dine billetter på museets hjemmeside for at få 10 % rabat på entrépris.

Tower of London

202-203 Grange Road, City of London, Greater London SE1 3AA; + 44 08444827777; www.hrp.org.uk
Bygget af Vilhelm Conquerquer helt tilbage i 1066, har dette historiske slot haft mange anvendelser i løbet af de århundreder som et palads, fæstning, tøjhus, udflugtssted og endda en zoologisk have! I dag kan du besøge denne UNESCO World Heritage område og stirre op på centralt White Tower, se de uvurderlige kronjuveler og gå gennem kongens middelalderlige sovekamre. Dette berømte slot indeholder også mange gode historier fra fortider om helte og lokale som tilbragte tid der. Mens du er her kan du også få en fantastisk udsigt over Tower Bridge fra Tower Hill. Entré 20 €, med rabat til pensionister og studerende.

Elverbrn legetj